07.07.22
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

Αναρτήθηκαν σήμερα στο taxisnet οι οφειλές των επιστρεπτέων προκαταβολών. Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στο https://www1.aade.gr/gsisapps5/myaade/#!/arxiki επιλέγετε κάτω αριστερά το πλαίσιο «Ο Λογαριασμός μου (Οφειλές, Πληρωμές & Επιστροφές)» βάζετε τους κωδικούς σας και μετά επιλέγετε το πλαίσιο πάνω αριστερά «Οφειλές εκτός ρύθμισης και πληρωμή». Εκεί εμφανίζεται κάθε επιστρεπτέα προκαταβολή ξεχωριστά με την δική της ταυτότητα πληρωμής. Δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί οι σελίδες όλων των επιχειρήσεων, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα.

Παράλληλα στην σελίδα https://www.aade.gr/mybusinesssupport επιλέγετε «είσοδος στην εφαρμογή» μετά «οι εφαρμογές μου» και επιλέγετε «Ενημέρωση για τη βεβαίωση της Επιστρεπτέας Προκαταβολής». Εκεί θα βρείτε ένα συνοπτικό πίνακα με όλες τις πληροφορίες για κάθε επιστρεπτέα προκαταβολή και τα σύνολα.

 

Αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι κάθε επιστρεπτέα προκαταβολή αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, οπότε είναι δική σας επιλογή  ποιες θα πληρώσετε εφάπαξ μέχρι τις 29/7 ώστε να έχετε την έκπτωση 15% και για ποιες θα κάνετε χρήση των 96 δόσεων. Η πρώτη δόση θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι 29/7. Οι 96 δόσεις εμφανίζονται αυτόματα, δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία κίνηση. Επίσης, δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία κίνηση για την εφάπαξ εξόφληση, απλά κάνετε την πληρωμή της εφάπαξ εξόφλησης μέχρι τις 29/7

 

Από την επόμενη εβδομάδα θα φροντίσουμε από το γραφείο μας να στείλουμε τις πιο πάνω ενημερώσεις σε όλους τους πελάτες μας.